Beeldbank beheer

Makkelijke en veilige toegang tot uw beeldmateriaal via de PPPI beeldbank

Voor veel bedrijven wordt het steeds aantrekkelijker om hun kostbare beeldmateriaal in een beeldbank op te slaan. Met de beeldbank van PPPI bent u verzekerd van een snelle en makkelijke toegang tot uw bronbestanden. Een externe beeldbank is ook altijd een zeer veilige oplossing om uw foto’s op een zorgeloze manier te bewaren. Structureer, beheer en verspreid grote hoeveelheden digitaal materiaal optimaal met behulp van de ultramoderne middelen/tools waarover u met beeldbankbeheer van PPPI beschikt. Uw beeldbank kan geheel en integraal aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Een gestructureerde en persoonlijke beeldbank bespaart uw medewerkers niet alleen veel tijd maar werkt bovenal kostenbesparend. Doordat u zelf de gewenste structuur van de beeldbank kunt bepalen kan iedereen snel en eenduidig de benodigde digitale bestanden vinden. Door het duidelijke overzicht van uw beeldbank behoren dubbele en daardoor overbodige producties definitief tot het verleden.

De digitale beeldbank en bijbehorende service van PPPI is een goede keuze

Beeldbankbeheer van PPPI wordt daarom al interessant voor bedrijven van middelgrote omvang die regelmatig met digitale bestanden werken om folders, brochures of ander visueel materiaal voor zowel interne als externe doeleinden te vervaardigen. Het proces om goed en aantrekkelijk visueel materiaal te produceren wordt een stuk efficiënter met een beeldbank van PPPI.  Uw productiemiddelen kunnen hiermee effectiever worden ingezet. De vaardigheden van uw creatieve mensen komen meer tot hun recht en er blijft meer tijd over om bezig te zijn met waar het echt om gaat: het overbrengen van de juiste boodschap in een zo aantrekkelijk mogelijke verpakking. De mogelijkheden van een digitale beeldbank zijn tegenwoordig zo groot en het aanbod is zo overweldigend dat wij ons kunnen voorstellen dat u meer informatie wenst om tot een uiteindelijke keuze te komen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze beeldbank van en de daarbij bijbehorende service van PPPI. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Uw beeldmateriaal is altijd snel en veilig toegankelijk met de imagebank van PPPI

Kostbaar beeldmateriaal wordt tegenwoordig online opgeslagen in een imagebank. Deze keuze van veel bedrijven, organisaties en instellingen is zeer begrijpelijk als men bedenkt dat de imagebank van PPPI een uiterst overzichtelijke en veilige manier biedt om uw bronbestanden te bewaren. Daarnaast zijn uw bestanden altijd snel en makkelijk toegankelijk voor iedereen die daar de rechten voor heeft. De imagebank van PPPI voorziet u bovendien van de meest geavanceerde softwaretoepassingen. Deze toepassingen stellen u in staat om uw visuele materiaal kostenefficiënt en doeltreffend te beheren en te verspreiden. Het is overigens een fluitje van een cent om uw imagebank geheel aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Samen met uw medewerkers kunt u de gewenste structuur van uw imagebank bepalen. Hierdoor wordt niet alleen tijd bespaard maar ook kosten.  Overbodige, dubbele en daardoor warrige opslagstructuren komen niet meer voor in de imagebank van PPPI.

Een digitale imagebank voorziet iedereen bedrijfseconomisch van visuele informatie

Dit is de reden waarom onze imagebank al interessant is voor bedrijven van een middelgroot formaat die frequent digitale bestanden gebruiken om hun afnemers, leverancies of medewerkers op een bedrijfseconomische manier te voorzien van visuele informatie. De grafici van uw bedrijf kunnen met een imagebank snel aantrekkelijke folders, brochures en ander visueel materiaal fabriceren. Uw creatieve mensen kunnen zich weer concentreren op het fraai vormgeven van de boodschap en worden niet meer afgeleid door allerhande irritante bijzaken zoals het opzoeken van kwijt geraakte bestanden. Iedereen kan het benodigde digitale materiaal snel en eenduidig opslaan en vinden. Uw medewerkers kunnen weer voortvarend aan de slag. Momenteel zijn er veel aanbieders te vinden die een digitale imagebank aanprijzen. De faciliteiten, betrouwbaarheid en specificaties van een imagebank kunnen echter aanmerkelijk van elkaar verschillen. Neem contact op met PPPI voor meer informatie.

De Asset bank

Al het waardevolle communicatiemateriaal veilig en centraal opgeslagen in onze assetsbank (beeldbankbeheer)

Bedrijven investeren grote sommen geld in het vervaardigen van hun communicatiemateriaal. De merk-  en huistijlbestanden, kortom communicatiebestanden zijn uiterst kostbaar en nemen een voorname plaats in op de balans van iedere organisatie. Zaak dus om hier zorgvuldig mee om te gaan. Een slimme organisatie is zich hier terdege van bewust en treft concrete maatregelen om deze bestanden op een goed doordachte manier te bewaren, beheren en organiseren. Een Asset bank is daarom een logische keuze. Met de Asset bank van PPPI kunt u zowel interne als externe betrokkenen van het communicatieproces laten deelnemen en samenwerken. Het voeren van effectieve communicatie is van essentiële betekenis voor iedere onderneming en kent vele participanten. Uw marketingafdeling, externe vestigingen en reclamebureaus hebben vandaag de dag allemaal digitale assets .Denk aan foto’s, logo’s, animaties, video’s, audio, en tekst  om de communicatieve activiteiten te kunnen voorzien van content.

 

De Asset bank laat iedere deelnemer aan het communicatieproces zorgeloos samenwerken

Een assetbank is daarom zeker geen overbodige luxe en stelt de deelnemers aan het communicatieproces in staat om met goedgekeurde en gestandaardiseerde bestanden te werken. Een Asset bank voorkomt juridische problemen want bij het extern publiceren van bepaald beeldmateriaal en tijdens het gebruik van de beeldbank krijgt elke gebruiker toegang tot alleen die beelden waarmee  gewerkt mag worden. U hoeft zich niet bezig te houden met zaken als bestandsformaten en kwaliteitsnormen. De Asset bank van PPPI slaat alles volgens een door u bepaalde structuur centraal en veilig op. Het is niet meer noodzakelijk om veel tijd te besteden aan het afhandelen van allerlei verzoeken om uw digitale beeldmateriaal te mogen gebruiken en het is altijd duidelijk welke mensen welke bestanden mogen gebruiken. Een goede digitale Asset bank is daarom een investering die zichzelf snel en makkelijk terug verdient. Voor meer informatie of uitleg over hoe wij u vooruit kunnen helpen met onze Asset bank kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Contact opnemen over beeldbankbeheer met PPPi?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak via 020-6170900 of vul het contactformulier in!

© Copyright - PPPi