Missie, visie en waarden

Missie

Om een stimulerende werkomgeving te bieden die persoonlijke groei, individuele bijdragen en teamwerk stimuleert. Om een uitstekende pre-media  en drukervaring te bieden voor mensen in de bedrijfscommunicatie, ontwerpers, bureaus en klanten uit onder andere de retail-, bouw-, automative-, reclame-, industrie-, vastgoed-, sector zodat zij het product ontvangen dat ze nodig  hebben, op tijd en volgens de specificatie en van de hoogste kwaliteit.

Visie

Een dynamisch, jong en fascinerend professioneel bedrijf dat zich toelegt op efficiëntie, kwaliteit, competentie en meteen vanaf het eerste moment alles goed wil doen.

Waarden

Nooit een opdracht afleveren die wij zelf ook niet zouden accepteren. Een bereidheid om creatief te zijn en nieuwe dingen te willen proberen. Onze medewerkers een efficiënte en op teams gerichte sfeer bieden waarin vriendelijkheid, humor en wederzijds respect onder alle individuen voorop staat en tevens bij alle directe contacten met een klant en leverancier buitengewoon beleefd en behulpzaam zijn.

Onze vakkennis in de grafische benutten om op de juiste manier een  nieuwe huisstijl te maken een corporatie identity zo vorm te geven dat deze geschikt is voor print, maar ook voor het web. Adviseren over uw social media, eventueel uw social media voor u bij houden. Of u uw drukwerk bij ons wil laten maken of alleen uw product fotografie of juist alleen uw opmaak en dtp werkzaamheden bij ons onder wil brengen dat kan allemaal. Wij werken uitstekende samen met diverse andere bedrijven waar wij verantwoordelijkheid dragen voor een deel van het project.

Vanzelfsprekend pakken wij ook gehele projecten aan vanaf het eerste brainstorm moment, visie uitdenken, strategie bepalen om vervolgens productfotografie van uw product te maken, beeldcorrecties zoals bijvoorbeeld het omkleuren van uw product omdat uw product tijdens de  ontwikkeling daarvan wijzigt, is voor ons geen enkel probleem, onze kleurspecialisten maken dit graag voor u in orde. Na het verfraaien van uw beelden en het opmaken van de verschillende items, zoals bijvoorbeeld  uw brochure, flyer, poster of display, kunnen wij uiteraard u een iso gecertificeerde proef leveren. Na akkoord op de proeven starten wij het gehele drukproces voor u op, of het nu zeefdruk-, tampon-,offset-, grootformaat-, of rotatiedruk is, wij begeleiden het met alle plezier en onze ervaring.

Uw P.O.S campagne voortzetten op het web, uw App ontwikkelen of een emailing verzorgen, wij ontzorgen graag ook bij u in de buurt.

 

Contact opnemen met PPPi?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak via 020-6170900 of vul het contactformulier in!

 

© Copyright - PPPi

Dit is onze oude website, klik hier om de nieuwe website te openen